Workshops

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/9/2/d/dress-me-up.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Workshop Kleur & Stijl

In een ontspannen sfeer maakt Dress-Me-Up jullie wegwijs in de vaardigheden om stijlvol gekleed te gaan en leert de basistechnieken aan waarmee iedereen meteen mee aan de slag kan!
 
Het voornaamste bij deze workshop rond 'kleuranalyse' is het bepalen of je een warm of een koel type bent. Na een korte uiteenzetting over warme en koele types ga je zelf met jouw vrienden aan de slag en ontdek je tot welk type jij behoort. 
Na afloop van de interactieve workshop ga je naar huis met een pakket aan technieken en tips om op een meer zelfverzekerde manier die kleuren en pasvormen uit te kiezen die hen het meeste flatteren.
 
Bij het toepassen van de nieuwe verkregen inzichten in kleuren, contrasten, etc. zal je onmiddellijk dat winkelen niet frustrerend hoeft te zijn en dit komt zowel de gemoedstoestand als het budget ten goede!Aan de hand van concrete voorbeelden en eigen ervaringen ontdekken we technieken om kleding aan te passen aan ieders silhouet. We leren op welke manier men met een aantal basisstukken een eindeloos aantal kledingcombinaties kan maken. Iedereen gaat naar huis met een duidelijker inzicht in "what to wear and not to wear" alsook met een hoop tips and tricks die iedereen meteen zal kunnen toepassen!
 
NOTA: tot max 4 à 6 personen is het mogelijk om een "seizoensbepaling" of "figuurbepaling" te doen. 
Tijdens een workshop wordt er geen volledige kleur-of stijlanalyse gedaan.
  • locatie "Dress-Me-Up" of op verplaatsing
     
  • Duur:  +/-  3 u

Zin om samen op een zaterdagvoormiddag of namiddag met vriendinnen een workshop naar keuze reserveren:

- make-up 

- sjaalknooptechnieken

- kleur&stijl

Voor meer info: info@dress-me-up.be of +32(0)496 62 29 33.
De workshops vinden plaats in de praktijk van Dress-Me-Up (min 3- max 6).
NOTA: Workshops op verplaatsing,  andere datum of grotere groepen: op aanvraag