IMAGOSPEL

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /customers/9/2/d/dress-me-up.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Wat is het IMAGOSPEL?

Het imagospel is een interactief spel, wat uitdaagt om met volle aandacht naar elkaar te kijken en met elkaar in gesprek te gaan over huidig en gewenst imago.

Het imago is de optelsom van binnenkant, buitenkant en overkant (hoe anderen jou zien). Als de binnenkant, buitenkant en overkant elkaar versterken, dan zien we wie jij bent, wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, hoe energiek of zeker je overkomt en dan "kloppen" kleding en accessoires, kapsel, make-up, lichaamstaal en de manier waarop jij communiceert met de indruk die jij maakt op een ander.

Onder begeleiding van Dress-Me-Up geef je op een positieve manier feedback hoe je elkaar ziet. Hierbij geef je elkaar tips, op basis van een imagovraag, waarmee je zelf of als team mee aan de slag wilt, om tot komen tot het gewenste imago.

Tijdens het spelen krijg je nieuwe inzichten en word je je steeds bewuster van datgene wat je uitstraalt - verbaal en non-verbaal: jouw imago

Voor meer info: neem contact op via mail info@dress-me-up.be of gsm: +32(0)496 62 29 33